In verkoop


Hoffelijk Wonen in ‘s-Gravendeel vanaf € 474.900 v.o.n.

Meacasa start zaterdag 13 februari 2021 in samenwerking met Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars de verkoop van 10 twee-onder-een-kapwoningen in ’s-Gravendeel.

Prachtig wonen aan de rand van ‘s-Gravendeel. Het project bestaat uit 10 riante twee-onder-een-kapwoningen gelegen op ruime percelen. Deze zeer ruime woningen worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 324 m2 tot 583 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren. Ook is optioneel mogelijk een thuiswerk-kamer te realiseren op de begane grond. De gevels hebben een luxe uitstraling en er is veel variatie tussen de gevels en ligging.

Duurzaam & Energiezuinig

Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van HR+++ beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PVT-panelen (hybride zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en warm water in combinatie met een warmtepomp en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm mede door de kunststof kozijnen.

Locatie

Gelegen nabij van het sfeervolle dorpscentrum van ‘s-Gravendeel met een diversiteit aan winkels, supermarkten en openbaar vervoer, in de nabijheid van de rivier de ‘Dordtsche Kil’ en naast het sportpark gelegen, met tennisvereniging, voetbalvereniging en zwembad. De bereikbaarheid is eveneens ideaal nabij diverse uitvalswegen.

Hoeksche waard

‘s-Gravendeel gelegen in het oosten van de Hoeksche Waard is omringd door zijn prachtige polderlandschap en natuurgebieden. De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 80.000 inwoners. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

Kenmerken:

– 10 twee-onder-een-kapwoningen met grote percelen

– Prijzen vanaf € 474.900,- v.o.n. (inclusief stelpost sanitair € 10.000,-)

– Energiezuinig en voorzien van PVT-panelen (hybride zonnepanelen)

– Inclusief warmtepomp

– Kunststof kozijnen

– Start verkoop gepland zaterdag 13 februari 2021

Geïnteresseerd?

Neem contact op via hoekschewaard@ooms.com of via 0186-619300

Aanmelden start verkoop

Aanmelden voor de start verkoop is gelet op de actuele gezondheidssituatie zeer gewenst. Door het invullen van onderstaande gegevens sturen wij u per mail de bevestiging voor de start verkoop en informeren wij u mogelijk over een gewenst tijdstip om de belangstelling zo goed mogelijk te spreiden.

Meer informatie