In verkoop


Fantastisch ruim wonen in Lelystad vanaf € 359.000 v.o.n.

Projectontwikkelaar Meacasa start zaterdag 13 juni in samenwerking met Makelaardij Van der Linden en  Kam & Bronotte makelaars de verkoop van de laatste 7 Urban Villa’s in de nieuwe woonwijk Warande te Lelystad. Het project genaamd “De Jonge Mondriaan” fase 2 bestaat uit twee verschillende woningtypes. Vanaf € 359.000 v.o.n. voor een geschakelde twee-onder-één kap en vanaf € 419.000 v.o.n. voor een vrijstaande woning.

Urban Villa’s
Deze zeer ruime Urban Villa’s worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 246m2 tot 346 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren van vier tot maar liefst zes. Ook een slaapkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.

Start verkoop op bouwlocatie
Zaterdag 13 juni van 10.00 tot 12.00 uur start de verkoop op de bouwplaats in Warande. Op de bouwplaats is zowel ruimte binnen als buiten beschikbaar om voldoende afstand in acht te kunnen nemen. De bouwplaats is het beste bereikbaar via de Buizerdweg. Als u vanaf de Buizerdweg de hoofd(bouw)weg van de Warande volgt, ziet u na circa 200m de bouwplaats en het bouwbord met bovenstaande impressie aan uw rechter hand.

Piet Mondriaan
Het totale project kenmerkt zich door een moderne en tevens schitterende architectuur gebaseerd op het vroege werk van ‘Piet Mondriaan’. De woonsfeer kenmerkt zich door veelvuldige afwisseling, vrijheid en privacy. Kortom; een levendige plek, ongedwongen contact met de buren, een gemoedelijke sfeer en de voorzieningen zoals een DEEN supermarkt en MFA om de hoek.

Duurzaam & Energiezuinig
Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen van onze kopers. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drielaagse beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PV-panelen (zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

Aanmelden start verkoop

Aanmelden voor de start verkoop is gelet op de actuele gezondheidssituatie zeer gewenst. Door het invullen van onderstaande gegevens sturen wij u per mail de bevestiging voor de start verkoop en informeren wij u mogelijk over een gewenst tijdstip om de belangstelling zo goed mogelijk te spreiden.

Meer informatie