In verkoop

Nog een enkele woning beschikbaar. Weids wonen in Heerhugowaard vanaf € 267.500 v.o.n.

Meacasa is gestart met de verkoop van 24 koopwoningen in het nieuwbouwplan De Draai in Heerhugowaard. Het project genaamd “Dotterbloem Erf” bestaat uit een mix van fraaie rijwoningen en zeer ruime twee-onder-een-kap woningen genaamd “Urban Villa’s”.

Het totale project kenmerkt zich door een sterke gemeenschappelijke architectuur en staat als landmark tussen de kleinschalige deelplannen in De Draai. Het plan wordt driezijdig omsloten door water waardoor het ruimtelijke gevoel wordt versterkt. Het westelijk deel van het plan kijkt weids uit op het centrale park en het oostelijke deel oriënteert zich op de Oostdijk. Door de stedenbouwkundige opzet ontstaat een “erf” waar het prettig wonen is.  Kortom; een levendige plek, ongedwongen contact met de buren, een gemoedelijke sfeer en de voorzieningen van de stad om de hoek.

Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen van onze kopers. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drielaagse beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PV-panelen (zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom. Bovendien zijn de woningen volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

De kaveloppervlaktes variëren van 113 m2 tot 346 m2 en het woonoppervlak van 117 m2 tot maar liefst 162 m2 in een Urban Villa! Dit betekent dat de verschillende woningen in iedere woonbehoefte kunnen voorzien. Het aantal slaapkamers kan variëren op basis van de individuele wensen van twee tot maar liefst zes slaapkamers.

Door het invullen van uw onderstaande contactgegevens sturen wij u per mail meer informatie toe over de laatste beschikbare woningen.

 

 

Meer informatie