In verkoop


Fantastisch vrijstaand wonen in Lelystad vanaf € 349.500 v.o.n.

Projectontwikkelaar Meacasa start in samenwerking met Kam & Bronotte makelaars begin 2019 met de verkoop van 9 vrijstaande woningen in de nieuwe woonwijk Warande te Lelystad. Het project genaamd “De Jonge Mondriaan” bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van verschillende vrijstaande woningen vanaf € 349.500 v.o.n. geschikt voor meerdere doelgroepen.

Voorinschrijving
Voordat wij de verkoop daadwerkelijk starten, organiseren wij een informatiebijeenkomst mét voorinschrijving. Wij vinden het belangrijk om woningtypen in verkoop te brengen, die perfect aansluiten bij de daadwerkelijke behoefte. Wilt u bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een kantoor of atelier aan huis of juist veel slaapkamers? Een fraaie vide in de keuken of meerdere badkamers? Wij noemen dit “Mix to the Max” en vernemen daarom graag hoe u wilt wonen.

Informatiebijeenkomst
Dinsdagavond 11 december om 19.30 uur organiseren wij een informatiebijeenkomst in restaurant De Vier Engelen in Lelystad. De avond start met een presentatie, gevolgd door een interactief gedeelte en de mogelijkheid u in te schrijven op basis van een voorinschrijving. Deze voorinschrijving geeft voorrang bij de start verkoop begin 2019.

Piet Mondriaan
Het totale project kenmerkt zich door een moderne en tevens schitterende architectuur gebaseerd op het vroege werk van ‘Piet Mondriaan’. De woonsfeer kenmerkt zich door veelvuldige afwisseling, vrijheid en privacy. Kortom; een levendige plek, ongedwongen contact met de buren, een gemoedelijke sfeer en de voorzieningen zoals een supermarkt en MFA om de hoek.

Duurzaam & Energiezuinig
Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen van onze kopers. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drielaagse beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PV-panelen (zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

Mix to The Max
De woningen worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 293 m2 tot 399 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren van twee tot maar liefst zes.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is gewenst. Door het invullen van onderstaande gegevens sturen wij u per mail de uitnodiging voor de informatiebijeenkomst en houden wij u op de hoogte over de voortgang.


Meer informatie