In verkoop


Fantastisch wonen in Lelystad vanaf € 366.000 v.o.n.

Projectontwikkelaar Meacasa start zaterdag 28 september in samenwerking met Makelaardij Van der Linden en  Kam & Bronotte makelaars de verkoop van 13 Urban Villa’s in de nieuwe woonwijk Warande te Lelystad. Het project genaamd “De Jonge Mondriaan” bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende woningtypes vanaf € 366.000 v.o.n. geschikt voor meerdere doelgroepen.

Start verkoop
Zaterdag 28 september van 11.00 tot 13.00 uur start in het kantoor van Makelaardij Van der Linden (Meenthoek 1) en Kam & Bronotte makelaars in Lelystad (De Veste 10-14) de verkoop .

Piet Mondriaan
Het totale project kenmerkt zich door een moderne en tevens schitterende architectuur gebaseerd op het vroege werk van ‘Piet Mondriaan’. De woonsfeer kenmerkt zich door veelvuldige afwisseling, vrijheid en privacy. Kortom; een levendige plek, ongedwongen contact met de buren, een gemoedelijke sfeer en de voorzieningen zoals een supermarkt en MFA om de hoek.

Duurzaam & Energiezuinig
Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen van onze kopers. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drielaagse beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PV-panelen (zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

Urban Villa’s
Deze zeer ruime Urban Villa’s worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 254m2 tot 381 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren van vier tot maar liefst zes.

Aanmelden voor de start verkoop is gewenst. Door het invullen van onderstaande gegevens sturen wij u per mail de uitnodiging voor de start verkoop en houden wij u op de hoogte over de voortgang.


Meer informatie