MEACASA

Nieuwsoverzicht

Lees verder

Meacasa levert 14 woningen op in Blaricum

 

Bouwnummer 1 blaricumDSC_0095DSC_0101

Meacasa heeft 11 t/m 13 februari 2015 14 woningen opgeleverd in Blaricum. Het project Ik woon betaalbaar in Blaricum fase 2 was een groot succes. De bouw heeft een kleine 4 maanden geduurd en dat in de winterperiode. Met een score van 5 opleverpunten gemiddeld per woning was het ook voor Meacasa een succes. Vrijdag 20 februari zal Meacasa samen met de bewoners er nog een glas op heffen. Bij deze wensen wij alle bewoners heel veel succes met klussen en natuurlijk enorm veel woonplezier in Blaricum.

Meacasa bouwt 34 woningen voor Amvest

Woningen Amvest in Blaricum

 

Onlangs hebben Meacasa en Amvest Investment Management de turnkey-overeenkomst ondertekend voor de realisatie van 34 vrijesectorhuurwoningen in De Blaricummermeent in Blaricum. De woningen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). Meacasa start de realisatie in april en verwacht de woningen in november 2015 aan Amvest op te leveren.

Meacasa heeft de planontwikkeling van de woningen voor haar rekening genomen op basis van het programma van eisen van Amvest. Daarnaast is een koopovereenkomst gesloten met de gemeente Blaricum voor de afname van de grond.

De Blaricummermeent  is een nieuwe wijk, gelegen tussen het Gooimeer en het oude Blaricumse dorp. De opzet en architectuur van De Blaricummermeent is geïnspireerd op het oude dorp en daar is hedendaags wooncomfort aan toegevoegd. Blaricum past goed binnen de focus van het ARC Fund dat belegt in een kwalitatief hoogwaardige woningportefeuille in de economisch sterke regio’s van Nederland. Mede door de eerdere ervaringen van Meacasa op deze locatie is er in korte tijd een hoogwaardig plan ontstaan, dat goed aansluit bij de grote  vraag naar middeldure huurwoningen.

De gemeente Blaricum is enthousiast over de samenwerking met Meacasa en de afname van de huurwoningen door Amvest. “Meacasa heeft de afgelopen jaren bewezen op geheel eigen wijze projecten in kort tijdsbestek te ontwikkelen, verkopen en realiseren”, aldus Rob Hoksbergen, projectmanager van De Blaricummermeent namens de gemeente Blaricum.

Opleveringen Lunteren groot succes

Opleverfeest LunterenOpleverfeest Lunteren 1 Opleverfeest Lunteren 2 Opleverfeest Lunteren4

Meacasa heeft 25 woningen opgeleverd in Lunteren. Hier zijn 25 woningen gerealiseerd met verschillende beukmaten en kapvormen. Een erg mooie bouw en enthousiaste kopers. De oplevering is vlekkeloos verlopen met 14 van de 25 woningen met 0 opleverpunten kunnen wij zeggen dat er een goed resultaat neergezet is.

Samen met de kopers hebben wij nog een klein opleverfeest gehouden. Wij wensen iedereen veel woonplezier toe.

Meacasa start in Zwolle

Zwolle start bouw
ZWOLLE -Donderdagmiddag is de eerste paal geslagen van het project ‘Ik woon betaalbaar in Zwolle’ aan de Garthoffstraat in Breecamp-Oost in Stadshagen.

In aanwezigheid van een deel van de toekomstige bewoners werd de officiële handeling verricht.

Meacasa
Meacasa is een partij die geïnteresseerde kopers bij elkaar heeft gebracht. Samen met de kopers heeft deze ontwikkelende partij het ontwerp gemaakt voor 12 woningen. Kopers konden individueel beslissen hoe de interieurs van de woning eruit komen te zien, een vorm van collectief particulier opdrachtgeverschap.

Deze vorm wordt nu voor het eerst toegepast in Breecamp-Oost.

Tovenaars van Meacasa

Op 3 september jongstleden is de bouw van acht uiterst betaalbare woningen in De Blaricummermeent op feestelijke wijze gestart.

In het bijzijn van alle kopers, medewerkers van het projectbureau Blaricummermeent en de makelaar werd de eerste heipaal geslagen.

Wethouder Peter Smit verwelkomde de nieuwe bewoners persoonlijk en sprak zijn waardering uit voor het verkoopsucces.

De tovenaars van Meacasa presteren het vervolgens om de woningen al voor de kerst op te leveren, aldus de enthousiaste wethouder.

AI - Ik Woon Betaalbaar in Blaricum fase 1